Alle vores produkter er uden

parabener    parfume   kunstige farvestoffer    mikroplastik   

Fakta om nogle af vores mest brugte olier
download.jpeg

Neroli olie

Som Yasmin, Sandeltræ og blå Kamille betragtes Neroli også som en af ​​verdens dyreste olier. Det er blevet brugt i skønhedsregimer i århundreder, da det har en god olie balance og en helende effekt. Neroli har en aktiv anti aging effekt, som hjælper imod ar, pletter, solskader og acne.

download.jpeg

Acaibær olie

Acai bær er kendt som en superfrugt på grund af dets høje indhold af vitamin C og vitamin B. Disse vitaminer hjælper med at beskytte huden imod miljømæssige aggressorer, da det regenererer og nærer huden. Det hjælper væksten af ​​nye hudceller og har en fantastisk anti-aging og fugtgivende effekt på huden. De fleste Pioskincares-serum indeholder Acai Bær olie.

download.jpeg

Hindbærfrø olie

Hindbærfrøolie har et meget højt indhold af vitamin E, der er kendt som en af ​​de mest effektive antioxidanter og forsvar imod alders tegn. Det hjælper også med at genopbygge hud, der lider af acne og træthed. Da det høje indhold af alfa-linolelsyre hjælper med at producere kollagen og nye friske hudceller.

neroli-orange-blossom-1051-p.jpg

Pioskincare

skabt af naturen

Pioskincare stræber efter at give deres kunder den mest naturlige og vegansk håndlavet hudpleje som muligt. Vi forsøger hele tiden at udvikle os imod mere miljøvenlighed og dette er vi stolte af.  Vi fokuserer også på at bruge de reneste og mest effektive ingredienser i vores produkter. Pioskincare benytter ikke emballage og dette er en, af de måder vi prøver at være miljøvenlige på.

En del af vores produkt tidslinje

viden omkring vores brug af

Bær extraker

Bærekstrakter er de mest anvendte ingredienser i Pioskincares-produkter. Da bær indeholder et højt niveau af antioxidanter såsom C-vitamin, A, E og mineraler som zink, kobber og kalium. Disse vitaminer og mineraler hjælper fornyelsen af ​​nye hudceller, og fremmer hudens naturlige kollagenproduktion. Ved dette holdes huden sund og ungdommelig. Vi bruger bær som blåbær, Acai bær, hindbær og tranebær.

Produktion

Vi producerer naturlige produkter på vores produktions center i København.

 

Vi bruger det, vi kalder den perfekte formel baseret på erfaring og moderne teknologi.

 

Hvert produkt er håndlavet og gennemgår en kvalitetskontrol af produktudvikleren - Sarah Elahi

Olier

De faste og flydende olier, vi benytter indeholder mange naturlige fedtsyrer.

 

Olierne beskytter huden mod miljøskader og fremmer hudens fugtighedsniveau.

Dette er vigtigt hvis du gerne vil have en sund hud med en flot glød

 

Fyldings processen

Vi fylder vores produkter på vores produktions center i København.

 

Som en del af påfyldningsprocessen skal enhver deltager have et sæt maske, handsker og hatte på. Dette vil gøre opfyldningen bakterie fri.

 

Hver påfyldning udføres hånd for hånd, en efter en. Vi holder af miljøet. Derfor bruger vi ikke store maskiner, der forurener miljøet til at fylde vores produkter.

 

Dette er vi stolte af!

Acai-Berry.jpg