hvem er vi pioskincare

Pioskincare er et brand, der holder sine kerneværdier omkring at forsøge at skabe miljø venlig hudpleje. Vi stræber efter et miljø, hvor skønhed og miljøvenlighed holder hånd i hånd. Vores ekspert Sarah Elahi med over 25 års erfaring i skønheds og kosmetikverdenen har nu skabt hudpleje lige til dine behov.

 

Det hele startede i 1992, hvor grundlæggeren af ​​Pioskincare Sarah Elahi startede en af ​​de første håndlavede kosmetikbutikker kaldet Frk. Chloes hudpleje Klinik og Green Soap shop på Sankt Hans Torv, Nørrebro, København. Det gav stor opmærksomhed på grund af bevidstheden om at holde tingene grønne og miljøvenlige i butikken. Hver creme, sæbe, maske osv. var håndlavet, hvor kun naturlige og organiske ingredienser blev anvendt. Nu mere end 25 år senere, med en stor lidenskab for miljøet og en taske fuld af erfaring med hudpleje. Er Pioskincare klar til at hjælpe dig med din hud.

 

Som et brand, der værdsætter miljøet, er de fleste af vores flasker og krukker bionedbrydeligt. Vi stræber efter at finde en mere miljøvenlig emballage i fremtiden. Vi håber at vi kan være et godt eksempel og vise at miljøet, dyr, træer, naturen og verden som helhed skal respekteres.

 

PIOSKINCARE

Skabt af naturen