Behandlinger

Vip kort 1 indeholder 3x oxygen behandlinger af hele ansigtet inklusiv øjnene (uden hals)

Pris: 3800 KR

Tillæg for hals fra 300-500 KR

Varighed pr behandling: 60 min

Vip kort 2 indeholder 6x oxygen behandlinger af hele ansigtet inklusiv øjnene og hals.

Pris: 6600 KR

Varighed pr behandling: 75 min

VIP Card?

Oxygen Løft

Denne behandling indtrænger huden med hyaluronsyre, vitamin A, B, C og botaniske enzymer. Alle disse vitaminer øger hudens fugt og ilt niveau. Blod cirkulationen florer bedre, så din hud kan frigive sine toksiner.

 

Når kollagenproduktionen stiger, vil din hud stramme op, se yngre ud og få en sund glød.

 

Pioskincares Oxygenbehandling kan blive skræddersyet til din huds behov. En enkel Airbrush-teknik tilfører det specielle Serum ind huden. Metoden er smertefri og beskrives som meget behagelig af vores klienter. På grund af de gode resultater og mange tilfredse kunder har det opnået stor popularitet og er blevet vores hovedbehandling.

 

Vi bruger vores eget brand, og Oxygen Lift-behandlingen vi bruger, er blevet videreudviklet og produceret af Pioskincare i Danmark.

 

Price: 1199 kr

Time: 45 min

 

Around eyes

Price: 399 kr. 

Time: 15 mins

 

 

 

 

 

Japansk Løft

Denne behandling er en kombination af ansigtsrefleksologi, akupressur og massageteknik til at hjælpe ansigtet med at løsne sig,

 

Dette løft øger blod cirkulationen og hjælper med at frigive toksiner fra din hud. Dit ansigt vil blive afslappet og få sund glød.

 

Siden 1999 har vi udført japansk løft og anvender den klassiske ansigtsrefleksologimetode, som er blevet yderligere forbedret og udviklet af Sarah Elahi, hvilket resulterer i en unik oplevelse.